Advokatbyrån

G&S Advokatbyrå grundades 1967 och är idag ett familjeföretag. Kännetecknet för G&S Advokatbyrå är personlig och skräddarsytt biträde i nära samarbete med klienterna och under hela handläggningen av ett ärende. Vår målsättning är att snabbt kunna göra en bedömning av varje ärende och vidta erforderliga åtgärder på ett tidigt stadium, utan att detta sker på bekostnad av analys och effektivitet.

Byrån är belägen i Barcelonas centrum parallellgatan till Passeig de Gràcia, 200m från Gaudí huset ”Casa Milà” och 50m från Barcelonas Advokatsamfund. Sätet ligger i Barcelona men G&S Advokatbyrå är verksam i hela Spanien, fastlandet, Balearerna och Kanarieöarna.

Barcelona och Spanien expanderar och de har blivit del i internationella nätverk. På grund av vår långtida erfarenhet och långvariga kontakter och kännedom av väsentliga agenter i näringslivet, kan vi erbjuda allt stöd våra klienter kan komma och behöva i deras verksamhet.

Våra klienter är större företag och organisationer, medelstora företag, mindre familjeföretag och även enskilda rörelseidkare och privatpersoner, entreprenörer och konsulter. Vi samarbetar även med svenska och spanska myndigheter.

Vi erbjuder rådgivning och förebygger och löser tvister, och för talan inför domstol.